Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport ondersteunt bij doelen, dromen en ambities van verenigingen. Hoe ze dit doen wil de organisatie graag laten zien tijdens de Rabo ClubSupport inspiratieavond. Op dinsdag 12 maart bij Welgelegen in Groenlo of op donderdag 14 maart bij Metropool in Hengelo (Ov). Speciaal voor deze avond is Erben Wennemars, oud-schaatser én ambassadeur van Rabo ClubSupport van de partij!


Volledige informatie voor op de website 
Wat zijn de doelen, dromen en ambities van jouw club? Misschien wil je meer leden werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Groot of klein, wij vinden dat élke droom telt. Met Rabo ClubSupport Ondersteuning helpen we je om deze ambities waar te maken.
 
Begeleiding op maat
Met het programma Rabo ClubSupport Ondersteuning ondersteunen we je niet met financiële middelen, maar krijg je intensieve begeleiding op maat van professionals van NOC*NSF en LKCA. Zij hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen met jullie doelen en ambities. 

Inspiratieavonden Sport & Cultuur
Om te laten zien wat Rabo ClubSupport Ondersteuning jouw vereniging of stichting te bieden heeft, nodigen we jou graag uit voor onze ‘Rabo ClubSupport Inspiratieavond'. Op dinsdag 12 maart bij Welgelegen in Groenlo of op donderdag 14 maart bij Metropool in Hengelo (Ov). Speciaal voor deze inspiratieavond is Erben Wennemars, oud-schaatser én ambassadeur van Rabo ClubSupport, van de partij! 
 
Programma 12 en 14 maart
19.00 uur | Inloop
19.30 uur | Welkom door avondvoorzitter 
19.40 uur | Gastspreker Erben Wennemars
20.10 uur | Start inhoudelijk programma
20.50 uur | Ondersteuningsmogelijkheden Rabo ClubSupport
21.15 uur | Afsluiting en napraten onder het genot van een hapje & drankje
 
Locatie Inspiratieavond dinsdag 12 maart
Welgelegen
Ruurloseweg 1
7141 KA Groenlo
 
Locatie Inspiratieavond donderdag 14 maart
Metropool 
Industrieplein 10 
7553 LL Hengelo (ov)
 
Aanmelden
Opgeven kan via deze link. We raden je aan om met één ander clublid aanwezig te zijn, zodat je daarna samen aan de slag kunt met je hulpvraag of ambitie. Deze inspiratieavonden zijn exclusief voor sport- en cultuurverenigingen en stichtingen in Twente & de Achterhoek. 
 
Na de inspiratieavond gaan we graag samen met onze partners NOC*NSF en LKCA met de ambitie van jouw vereniging of stichting aan de slag. Meer weten? Ga naar www.raboclubsupport.nl


Heb je een vraag?
Stuur dan een e-mail naar communicatie.ta@rabobank.nl
 
We kijken uit naar jouw komst bij één van deze inspiratieavonden!